4*-os Hotelek Harkányban

4*-os Hotelek HarkánybanHarkány hazánk egyik kedvelt üdülőhelye, köszönhetően elsősorban a helyi gyógy- és strandfürdőnek. Akár saját magunknak foglalunk szállás, akár az egyik harkányi utazási iroda szolgáltatásait vesszük igénybe, választanunk kell a rendelkezésre álló lehetőségek közül. Lássuk, milyen 4 csillagos harkányi hotelekben tudunk megszállni.

A Thermal Hotel a Dél-Dunántúl egyetlen gyógyszállodája 131 db superior és standard kategóriájú, elegáns és modern stílussal ötvözött szobával és apartmannal várja a látogatókat. A wellness részleg 850 m2-en, szaunafalu, finn-, bio-, infra szaunákkal és gőzkabinnal felszerelt. Az egészség megőrzését, gyógyulását és esetleges kezelését szakképzett személyzet segíti. A gyógyászati részleg kitűnően felszerelt a mozgásszervi problémák kezelésére.

A Hotel Xavin a gyógy- és strandfürdőtől 150 méterre helyezkedik el, szobáik mindegyikéhez terasz vagy franciaerkély tartozik. A hotelhez egy normálvizes medence nyakzuhannyal és masszázspaddal, egy épített masszázsmedence, egy török aroma gőzkabin, egy fényterápiás finn-szauna, egy élményzuhany is tartozik.

A Dráva Hotel a város központjában található, hatalmas zöld, ősfás területen. A hotel 88 komfortos, légkondicionált hotelszobával, lakosztállyal, valamint 29 családi apartmannal rendelkezik.

A Hotel Kager wellness szálloda Harkány – a nevezetes fürdőváros – belvárosától néhány perces sétára található kellemes, kisvárosias övezetben. A hotel 18 klasszikus szobával és 16 egyedi hangulatú, faburkolatos szobával várja a kikapcsolódni vágyókat.