Hogy írj kiváló álláskeresési hirdetést?

Alkalmazottat keresel, de nem tudod elkészíteni a hirdetést, amit el szeretnél helyezni különböző álláskereső helyeken? Akkor jó helyen jársz, cikkünkből megtudhatod, milyen legyen a hirdetés, hogy minél többen felfigyeljenek rá.

Amikre figyelj mindenképpen, mert nagy jelentőséggel bírnak:

  • A hirdetés címe: Ez lesz az a rész, ami először megfogja az olvasók figyelmét, így olyanra kell elkészíteni, hogy ha meglátják, egyből tovább akarjanak olvasni.
  • Kiváló bevezető: Ez a cím alatti első rész, az általános cikkekhez hasonló, tartalmazza a fő jellemzőket, amiért megéri elvállalni a munkát. A lényeget ki kell benne emelni, mert különben nem biztos, hogy tovább olvasnak az érdeklődők.
  • Mutasd be a cégedet: Hány éves vállalkozásod, mennyien dolgoznak nálatok, hasonló érdekességeket.
  • Mutasd be a pozíciót: Röviden írd le, mire van szükség a jelentkezéshez. Ne vidd túlzásba, inkább emeld ki azokat az előnyöket, amit a munka jelent az érdeklődők számára. Fizetés, további juttatások, minden, amit érdekesnek találhatnak a jelentkezők.
  • A jelentkezési folyamat bemutatása: Röviden jellemezd, mi fog történni attól a ponttól kezdve, hogy beadja valaki a jelentkezését. Mennyit kell várni, lesz-e interjú stb.