Szükséges dokumentumok londoni szállás bérléséhez

Ha lakást szeretnél bérelni Londonban (pl. szállás London használatával), akkor felmerül a kérdés, milyen dokumentumok, papírok szükségesek ehhez. A felkészülés fontos erre a folyamatra, hogy ha megtaláltad, amit keresel, ne kelljen időt vesztegetni azzal, hogy későn kezded el beszerezni a szükséges iratokat. Ezt szeretnénk megkönnyíteni azzal, hogy megmutatjuk, mire lesz szükséges egy albérlethez.

Személyazonosító igazolvány

A törvény szerint ahhoz, hogy Angliában lakást lehessen bérelni, 18 év feletti személynek kell lenni, és legális letelepedési engedéllyel kell rendelkezni. Ahhoz, hogy megkezdjék veled egyáltalán a tárgyalásokat, e feltételek teljesítését bizonyítanod kell.

Munkaviszony és bevételek

Ha rendelkezel e bizonyítványokkal, akkor sokkal könnyebben fogsz tudni szállást találni, mivel szívesebben adnak ki olyannak albérletet, akinél tudják, hogy fizetni tudja majd a költségeket.

Ajánlások

A főbérlő kérhet ajánlást, referencia levelet korábbi főbérlőktől, ami bizonyítja, hogy mindig időben fizettél, nem csináltál kárt a berendezésekben. Referencia munkáltatótól, hogy bizonyítsd, hogy alkalmazva vagy barátoktól, ismerősöktől, hogy karakteredet jellemezzék.